Vučević: Hrvatski državljanin Ponoš je uništavao srpsku vojsku

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 18:53

Vučević: Hrvatski državljanin Ponoš je uništavao srpsku vojsku

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević kazao je kako hrvatski državljanin Zdravko Ponoš uništavao srpsku vojsku

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Hrvatski državljanin koji je na nesreću svih nas u eri DOS-a predvodio srpsku vojsku, sve više se pretvara u tužnog pajaca, šireći poput neke baba Simane besmislene čaršijske priče. Od toga da li sam u danu raspisivanja vanrednih izbora, prikupljanja potpisa podrške i predaje izborne liste odložio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neku inostranu posetu, građane Srbije sigurno daleko više zanima šta su rezultati rada svakoga od nas, a na tom planu Ponoš može da se pohvali samo uništavanjem srpske vojske i unižavanjem njenih časnih pripadnika. Za nas međunarodna saradnja sa svima koji u Srbiji vide ravnopravnog partnera ostaje prioritet, ali nikada nećemo naše nacionalne interese bacati pod noge strancima kao što su to pomenuti hrvatski državljanin i njemu slični činili".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.