Vučević:Brutalni napadi na predsednika Vučića; Petković - napadi vrhunac političkog neukusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2020, 11:30

Vučević:Brutalni napadi na predsednika Vučića; Petković - napadi vrhunac političkog neukusa

"Nisu slučajni sve brutalniji napadi na predsednika Aleksandra Vučića i članove njegove porodice, u medijima tajkuna Đilasa i Šolaka. Čim je najavio da država kreće u nemilosrdni obračun sa kriminalom, krenula je nova hajka na njega",navodi se u saopštenju Miloša Vučevića,potpredsednika Srpske napredne stranke.

"Po već uigranom scenariju laži i manipulacija počeli su da prave pokretne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mete od članova njegove porodice, da ih dovode u vezi sa osuđivanim tajkunima i narko- dilerima, iznose razne bljuvotine i laži" ističe Vučević i dodaje "Na tajkunskim televizijama kreira se opasna atmosfera, poput one koja je prethodila ubistvu premijera Đinđića".

"I na sve to ćuti lažna elita i lažni borci za ljudska prava, medijske slobode i čast novinarske profesije. Samo su još jednom potvdili da su lažni, da se iza njihovih imena i udruženja kriju obični tajkunski plaćenici" kaže Vučević navodeći "A tek što su se ti uplašili! Prestravljeni su zato sto znaju da Vučić u borbi protiv mafije neće štedeti nikoga. Pa taj isti medijski magnat koji je "lovio sekunde RTS –a", poznat je po svom druženju i vezama sa osuđenim narko – dilerima, i zato se plaši udara na mafiju. Ovakve kampanje napada da predsednika Vučića i njegovu porodicu samo su dokaz nemoći i primitivizma nazovi opozicije, tajkuna i lovaca na narodne pare. Izdržao je predsednik Vučić razne kampanje koje su vođenje protiv njega, i spolja i iznutra. Izdržaće i ovu fašističku propagandu tajkunskih medija, ali neće dozvoliti da Srbijom hara mafija, i uvek će se boriti protiv onih koji su na vlasti napunili svoje džepove, kao što su Đilasove firme, dok je bio gradonačelnik Beograda, ostvarile prihod od 300 miliona evra. Oni dobro znaju da neće uspeti lažima i pretnjama da zaustave predsednika Aleksandra Vučića, i zato su u panici. Borba države protiv kriminala biće nemilosrdna, i niko neće moći da se igra sa državom i narodnim parama"stoji u saopštenju Miloša Vučevića,potpredsednika Srpske napredne stranke.

Petković: Napadi na Vučića vrhunac političkog neukusa

Član Glavnog odbora SNS Petar Petković ocenio je danas da je najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića vrhunac političkog neukusa i nagoveštaj "jednog mračnog perioda".

U tom mračnom periodu, navodi Petković, niko neće biti pošteđen javnog linča režiranog u kuhinjama "vlasnika prljavog kapitala".

"Ovde nije reč samo o obezvređivanju svih standarda pristojnosti u javnoj komunikaciji, već o mnogo ozbiljnijem i opasnijem planu da se kod građana usadi nepoverenje u institucije države, čime bi se otvorio prostor za vaninstitucionalno i prevratničko delovanje grupe tajkuna koji smatraju da su iznad države i svakog zakona", naveo je Petković u saopštenju.

On kaže da, ako brat, sin i roditelji predsednika Srbije mogu da postanu kolateralna šteta i legitimne mete "tajkunskih napora za osvajanje vlasti", onda ničija porodica neće biti pošteđena i zašićena od, kako on kaže, "bahate samovolje Šolakove i Đilasove družine".

"Svaki slobodan i misleći čovek dužan je zato da kaže - dosta! Porodica je u srpskoj tradiciji uvek bila svetinja, i važno je da građani budu svesni važnosti odbrane vrednosti na kojima naše društvo i država počivaju", naveo je Petković.

On kaže i da Srbija nije tako mala i bespomoćna da bi je "kidnapovala grupica tajkuna i propalih političara", i da pobednika ni ovoga puta neće odlučiti to koliko je snažan agresor, već koliko je sveto ono što svi zajedno branimo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BEČIĆ O "UDARU" NA PREDSEDNIKA: Nedopustivo da se Vučiću crta meta na čelu zbog bitke protiv mafije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020

- Čim je najavio bespoštednu borbu protiv mafije predsednik Aleksandar Vučić i njegova porodica ponovo su postali meta tajkuna i njihovih medijskih plaćenika - navodi član Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić...Član Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.