Izvor: Danas, 11.Jun.2023, 22:43

„Vreme je da svi izađemo iz SNS virtuelnog sveta“: Sagovornici Danasa o izjavi Miloša Vučevića da se SNS režim ni pred kim nije saginjao i izvinjavao

Miloš Vučević, novi predsednik Srpske napredne stranke, u stilu svog prethodnika, poručio je ovih dana da otkad je Srpska napredna stranka na vlasti, Srbija je prestala da se saginje i izvinjava. Vučevićevo mišljenje ne dele njegovi politički protivnici i smatraju da se Srbija u proteklih jedanaest godina toliko saginjala i izvinjavala, da se pogrbila od povijanja, magarećih klupa i hoklica. I leva i desna opozicija zato smatra da je krajnje vreme da Srbija iskorači iz tog virtuelnog SNS sveta.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.