Vransjki SPS zadovojan koalicijom sa SNS

Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2018, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vransjki SPS zadovojan koalicijom sa SNS

VRANJE

Na Otvorenom danu za medije Gradskog odbora SPS, koji je održan u četvrtak u Vranju, bilo je reči  o sprovođenju koalicionog sporazuma sa SNS i učešća socijalista u gradskoj vlasti.

Zoran Antić, predsednik socijalista na lokalu je rekao da je zadovoljan saradnjom sa naprednjacima i dinamikom ostvarivanja koalicionog sporazuma. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

„Prema odredbama sporazuma stvari se realizuju više nego dobro. Naši odnosi sa SNS su krajnje korektni. Ekipa koja je radila dogovor ima svakodnevno internu komunikaciju. Više od 80 odsto   sporazuma je realizovano. Preostaje da dobijemo mesto pomoćnika gradonačelnika i direktorska mesta u „Novom domu“ i „Parking servisu“.  Što se tiče školskih, upravnih i nadzornih odbora to je skoro završeno“, rekao je lider socijalista Antić.

Sa SNS ne pričamo putem metode ucene, tako da i ne žurimo u delu ostvarivanja određenih pozicija, koje se same po sebi otvaraju, zaključio je predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vranju.

Ubuduće komunikacija Gradskog odbora SPS i medija neće moći da ide iz nezvaničnih krugova, tako da će biti demantovano sve što je bez zvaničnog navoda. Jedini ovlašćeni za komunikaciju sa medijima je lider vranjskih socijalista. To je odluka IO GO SPS u Beogradu, čulo se na otvorenom danu za medije ove partije u Vranju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.