Voditeljka šutnula političara? (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Avg.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka "šutnula" političara? (FOTO)

Mesec dana nakon što je objavila da se verila, verenik "nestao" s njenog Instagrama

Voditeljka na televiziji Happy Jovana Jeremić, obrisala je sve zajedničke slike s dečkom, odnedavno verenikom, političarem Vojislavom Miloševićem, sekretarom gradskog odbora SNS-a u Pirotu.

Par je pre veridbe pet meseci bio u vezi, a sada je, navodno, raskinuo, jer zajedničkih slika na Instagramu voditeljke emisije "Upoznajte Parove" više nema.

Koga je smuvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koleginica?

Jovana je o svom vereniku medijima svojevremeno rekla: "Živim za trenutak i ne znam šta će biti sutra. Vojislav je neko ko je jak i ko može da stane iza mene i da me štiti. Nije mi bilo lako da nađem idealnog muškarca, jer se bavim javnim poslom i niko me nije shvatao ozbiljno. Svadba bi trebalo da bude sledeće godine, ali o tom potom", rekla je voditeljka "Informeru" posle veridbe.

Najlepša srpska TV lica FOTO
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.