Izvor: Danas, 01.Avg.2023, 21:41

Vlast zloupotrebila zabrinutost roditelja: Sagovornici Danasa o raspuštanju Anketnog odbora za utvrđivanje činjenica o masovnim ubistvima

Srpska napredna stranka iskoristila je opravdanu zabrinutost roditelja i zloupotrebila je kroz medije, kako bi sprečili rad skupštinskog Anketnog odbora, jer bi se na njemu jasno pokazalo da je sistem zakazao i da se u Srbiji u proteklih deset godina sistemski promoviše nasilje, verbalna i fizička agresija – ocenjuju sagovornici Danasa, koji govore o raspuštanju parlamentarnog Anketnog odbora, koji je trebao da se bavi utvrđivanjem činjenica i okolnosti u vezi dva masovna ubistva koja su nedavno potresla Srbiju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.