Izvor: Piplmetar.rs, 25.Mar.2024, 19:30

Vlast kampanjom protiv Dinka Gruhonjića prelazi opasnu liniju: Zakazana blokada Filozofskog fakulteta zbog navodnog „govora mržnje“

A. Latasdanas 18:02

Foto: Danas/A. L.
Kampanja protiv Dinka Gruhonjića ne jenjava i pored apela domaće ali i dela svetske javnosti kako je ovom univerzitetskom profesoru i programskom direktoru Nezavisnog društva novinara Vojvodine ugrožen život.
Pojava „čuvara grafita“ i „zabrinutog“ komšije koji je okupljene Novosađanke i Novosađane, koji su u petak došli da Gruhonjiću daju podršku i prekreče preteći grafit, nazvao „ustašama“, jasno otkriva koje teme naprednjaci žele da nametnu pred nove izbore. Uvek aktuelne „domaće izdajnike“.
Tako je gradonačelnik Milan Đurić osudio pretnje novinarima Ani Lalić i Gruhonjiću, ali je u nastavku dodao kako su to ljudi „koji...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.