Vlasotince: Ljubenović izabran za predsednika opštine umesto Todorovića

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Jun.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotince: Ljubenović izabran za predsednika opštine umesto Todorovića

Odbornici Skupštine opštine Vlasotince smenili su večeras Zorana Todorovića iz Srpske napredne stranke s mesta predsednika opštine, i potvrdili rešenje o izboru Miroslava Ljubenovića iz Pokreta socijalista na tu funkciju.

Todorović je smenjen na tajnom glasanju, a za potvrdu rešenja o izboru Ljubenovića se glasalo javno.

Time su samo potvrđene skupštinske odluke od 29. novembra 2014. godine, koje su skoro šest meseci bile predmet sudske rasprave >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << zbog tada napravljenih proceduralnih grešaka pri smeni Todorovića i njegovog zamenika, kao i članova Opštinskog veća.

Istovremeno su večeras potvrđene i smene zamenika predsednika opštine i članova veća, i izbor novih optinskih funkcionera.

Todorović je član opozicione SNS, a Ljubenović čelnik Pokreta socijalista u Vlasotincu. Pored SNS u opoziciji je i SPS.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.