Vlasotinački naprednjaci obeležili slavu

Izvor: JUGpress.com, 28.Okt.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasotinački naprednjaci obeležili slavu

VLASOTINCE

U Galeriji Kultrunog centra, pored reke Vlasine, vlasotinački naprednjaci, sinoć, 27.oktobra – na dan Svete Petke obeležili su svoju slavu.

Inače, Srpska pravoslavna crkva, 27.oktobar praznuje kao dan Prepodobne mati Paraskeve – Svete Petke, zaštitnice žena, svetiljke koja je pomagala bolesnima i sromašnima.

Domaćin slave bio je Zoran Miljković, opštinski većnik, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koji je slavu predao za narednu godinu Bratislavu Petroviću, predsedniku vlasotinačkog opštinskog parlamenta.

Obrede primerene ovoj slavi, kao i sam čin sečenja kolača učinio je svešetenik vlasotinačke crkve Goran Dimitrijević, koji je mnogobrojnim članovima Srpske napredne stranke, kao i velikom broju gostiju, i pripadnicima pojedinih stranaka poželeo puno sreće, uz želju da ,, da nas sve Bog sačuva i da nam pomogne u svim prilikama”.

Predsednik OOSNS Vlasotinca Nenad Stojković, zahvalio se svima koji su se odazvali pozivu i došli na slavu, a u svom kraćem obraćanju, rekao je:

” Nedavno je naša stranka obeležila desetogodišnjicu uspešnog rada, a sami rezultati koje smo postigli jasno kazuju da je mnogo toga urađeno. Ovom prilikom želim da sezahvalim i koalicionim partnerima koji su u svemu tome dali svoj doprinos”.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.