Izvor: JUGpress.com, 09.Jul.2020, 17:33

Vlasotinački SNS osuđuje svaki vid nasilja

VLASOTINCE

Vezano za aktuelnu situaciju u Beogradu, Nišu i Novom Sadu osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja hiligana i batinaša a sve sa ciljem da se pošalje poruka u svetu da je destabilizovana situacija u Srbiji, saopštio je SNS iz Vlasotinca.

“Verujemo u državu koju vodi Aleksandar Vučić da ćemo sačuvati mir i stabilnost zemlje uprkos nasilničkom ponašanju onih koji ne vode računa o našem narodu i našoj deci, već stvaraju ovakve prilike kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bi ostvarili svoje političke ciljeve koje građani Srbije ne podržavaju.

Zapravo radi se o ljudima čija svest očigledno nije dostojna normalnom čoveku, a ovakve nemoralne radnje pojedinaca govore samo o njima, a ne o Srbima i srpskom narodu, kada se sve radi u trenucima dok se država bori sa teškom pandemijom .

Imajući u vidu da je prvo nastalo u borbi društva protiv nemorala, tražimo od države da osudi i kazni počinioce koji uništavaju javnu imovinu i ugrožavaju sigurnost građana Srbije.

Dajemo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i svim nadelžnim državnim organima i institucijama da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bismo sačuvali mir i stabilnost naše zemlje!” navodi se u saopštenju OO SNS Vlasotince koje je potpisano sa dva imena bez navodjenja njihovih pozticija: Marjan Stanković i Vladimir Kocić.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.