Vladimir Kocić novi predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2023, 12:15

Vladimir Kocić novi predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Vlasotincu

Elektroinženjer Vladimir Kocić sinoć je izabran za novog predsednika Opštinskog odbora vlasotinačkog SNS-a, saopštili su iz te stranke. On naspram sebe, kako navode, nije imao protivkandidata, a od ukupno pristutnih 148 delegata, za dosadašnjeg povernika glasalo je njih 147.

Aktuelni zamenik predsednika Opštine je nakon izbora na novu stranačku funciju istakao da je u poslednjoj deceniji u Vlasotincu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << urađeno mnogo, a najviše zahvaljujući ljudima iz SNS-a koji su u toj opštini na vlasti od 2012. godine. Kocić od 148, dobio podršku 147 delegata; foto: SNS Vlasotince

Za mene lično ovo je kruna poverenja koje smo godinama međusobno gradili i iskreno vam zahvaljujem na tome. Ponosan sam što sam predsednik odbora u kome su se menjali ljudi i događaji, razmenjivala mišljenja i "brusile“ odluke. Sve to učinilo nas je jačima i jedinstvenijima. Izneli smo na svojim leđima mnoge teške situacije, ali smo Vlasotince promenili na bolje. Milijarde dinara uložene su u stotine projekata kojima smo obezbeđivali bolje uslove, pre svega, za našu decu jer su nam ona najvažnija - rekao je Kocić.

On je, kako se navodi u saopštenju, član Sprske napredne stranke od 2009. godine, od 2015. do 2017. godine bio je sekretar Opštinskog odbora, od 2017. do 2021. godine potpredsednik OO SNS-a, poverenik stranke u Vlasotincu i član je Glavnog odbora vladajuće partije.

Podsetimo izborna Skupština SNS-a održana je i u Leskovcu gde je i dalje neprikosnoven gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.