Vladanka Malović poručila Jankoviću: Treba nam ozbiljna država sa Aleksandrom Vučićem na čelu

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladanka Malović poručila Jankoviću: Treba nam ozbiljna država sa Aleksandrom Vučićem na čelu

Vladanka Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavila je da se slaže sa predsedničkim kandidatom Sašom Jankovićem, da nam je potrebna ozbiljna država.

- Treba nam ozbiljna država u kojoj će svi nadležni organi raditi svoj posao i reagovati na poziv Jankovićevih glasnogovornika da će se pucati po Srbiji, jer znaju da bez pucanja i krvi na ulicama oni ne mogu doći na vlast, sesti u fotelje, uživati privilegije i pljačkati, kao što su radili do skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << - istakla je Malovićeva u saopštenju.

Janković, koga Malovićeva naziva "kandidatom DS-a i ostalih iz dosovske prevarantske družine i bivšim lažnim zaštitnikom građana", izjavio je ranije danas, u razgovoru sa mladima, da Srbija ne sme biti država "koja mlade ljude tera od sebe".

- Treba nam ozbiljna država u kojoj će sve nevladine organizacije i sav civilni sektor osuditi Jankovićeve glasnogovornike koji prete kako će građane koji podržavaju Vučića obesiti na bandere. Treba nam ozbiljna država u kojoj će svi novinari i medijska udruženja osuditi govor mržnje Jankovićevih glasnogovornika i njihov poziv na linč, a ne ćutke preći preko ovakvih sramnih želja da se ponovo lupaju šamarčine, skače po kičmi, šutira na podu, kao što su isti ti dosovci, kako sami kažu, radili Milanoviću i Komrakovu 2000. godine - ističe se u saopštenju.

Malovićeva je dodala da nam je potrebna ozbiljna država u kojoj će se poštovati zakoni i Ustav, "ono što Saša Janković nije radio dok se bavio političkom promocijom i napadom na Srbiju".

- Treba nam ozbiljna država u kojoj, u samo jednoj godini, imamo dve milijarde investicija, u kojoj, posle 40 godina, pravimo i obnavljamo škole, bolnice, domove zdravlja, ambulante, reformišemo školstvo i zdravstvo, uživamo sve veći međunarodni ugled, poštovani smo i na istoku, i na zapadu, i na severu, i na jugu, štititmo svoje građane, obnavljamo vojsku i policiju, pravimo mostove, gradimo auto-puteve, puteve, pruge, živimo u miru sa svima - takva ozbiljna država, Srbija, nam treba.

- A Srbiji treba Aleksandar Vučić koji ju je i doveo na pravi put, i spasao je od bankrota, do kojeg su je doveli ovi što sada ništa, osim mržnje prema njemu, ni ne nude. Treba nam Vučuć koji je imao hrabrosti i znanja da preduzme nepopularne i teške mere, kako bi nam ozdravio ekonomiju, kako bi nam državu postavio na zdrave osnove, i koji je spreman, ne da prodaje lažne osmehe i priča bajke, već da radi, i dan i noć, za Srbiju i sve njene građane - istakla je Malović.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malović: Slažem se sa Jankovićevem, osuditi mu glasnogovornike

Izvor: Blic, 12.Mar.2017

Vladanka Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavila je danas da se slaže se sa predsedničkim kandidatom Sašom Jankovićem, da nam je potrebna ozbiljna država..."Treba nam ozbiljna država u kojoj će svi nadležni organi raditi svoj posao i reagovati na poziv Jankovićevih glasnogovornika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.