Vesić kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda

Izvor: Mondo, 06.Jun.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić kandidat za zamenika gradonačelnika Beograda

Beogradski odbor SNS odlučio je jednoglasno da za zamenika gradonačelnika predloži Gorana Vesića. Vesić: Ponosan sam!

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Za članove Gradskog veća SNS će predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila Kovačevića, Zorana Adamovića...

Takođe, za članove Gradskog veća predložiće i Elenu Bilić, Filipa Marjanovića, Fadilja Eminovića, Vojina Vučićevića i >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vladimira Jestratijevića, javlja Tanjug.

"Od gradonačelnika, zamenika gradonačelnika i članova Veća očekujemo da u narednom periodu predano rade na izgradnji infrastrukture, rešavanju komunalnih problema, i da nikada ne zaborave da su Beograđani na prvom mestu", naveo je Beogradski odbor SNS-a u saopštenju.

"Ponosan sam na jednoglasnu podršku Gradskog odbora moje Srpske napredne stranke koja me je kandidovala za zamenika gradonačelnika Beograda", naveo je Vesić.

"Zahvalan sam predsedniku Vučiću na poverenju i podršci. Kandidaturu razumem kao priznanje za dosadašnji rad u Skupštini grada Beograda. Kandidatura je i obaveza za novi tim Srpske napredne stranke na čelu sa dr Zoranom Radojičićem koji će voditi Beograd u narednom periodu i nastaviti da sprovodi započete projekte, da menja i razvija naš grad, kako bi postao bolje mesto za život svih njegovih građana", naveo je Vesić na svom Facebook profilu.

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj će biti izabran novi gradonačelnik prestonice biće održana sutra, a kandidat za tu funkciju je Zoran Radojičić, koji je bio prvi na izbornoj listi SNS "Aleksandara Vučić - Zato što volimo Beograd".

Vesić: SNS ne vara ljude, Radojičić prirodan izbor

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.