Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Od PKB-a je važnija rasprava o govoru mržnje

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Srpska napredna stranka želi da razgovara o tome kako je prethodna gradska vlast upravljala PKB-om, ali je važnija tema da li predstavnici Saveza za Srbiju podržavaju govor mržnje odbornika opozicije Željka Veselinovića.

Vesić je kazao da ima zvaničan izveštaj Ministarstva poljoprivrede o tome kako je bivši gradonačelnik Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Dragan Đilas upravljao PKB-om i ocenio da je to bio "čist kriminal".

"Mi smo obezbedili da u PKB uđe respektabilan investitor... Što se nisu javili na taj tender za prodaju PKB-a ako je cena niska", upitao je Vesić.

On je dodao da je bitna tema za raspravu u Skupštini grada to da li predstavnici Saveza za Srbiju - Dragan Đilas, Nikola Jovanović, Vuk Jeremić i Boško Obradović podržavaju poziv "na silovanje premijerke Ane Brnabić".

Predsednik Sindikata Sloga i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Željko Veselinović je na društvenoj mreži Fejsbuk na vulgaran i seksistički način vređao premijerku pošto se nije složio sa njenim izjavama o rijaliti programu i jer je, kako je ocenio, ona stala na stranu vlasnika Pink televizije, a ne na stranu ministra kulture Vladana Vuksoavljevića koji je kritikovao rijaliti i zatražio njihovo uklanjanje sa televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Veselinović je potom uputio javno izvinjenje premijerki Brnabić i svim građanima Srbije na, kako je naveo, jednom "neprimerenom i vulgarnom postu koji je shvatajući grešku odmah izbrisao".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vesić: Od PKB-a je važnija rasprava o govoru mržnje

Izvor: Beta, 25.Sep.2018

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da Srpska napredna stranka želi da razgovara o tome kako je prethodna gradska vlast upravljala PKB-om, ali je važnija tema da li predstavnici Saveza za Srbiju podržavaju govor mržnje odbornika opozicije Željka Veselinovića.Vesić je...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.