Veselinović (PzP): Kadrovi kojima je kvalifikacija članstvo u SNS ne mogu da vode velike sisteme

Izvor: Beta, 20.Jun.2021, 12:38

Veselinović (PzP): Kadrovi kojima je kvalifikacija članstvo u SNS ne mogu da vode velike sisteme

Predsednik Pokreta za preokret (PzP) Janko Veselinović ocenio je danas da zbog dve velike eksplozije u razmaku od nekoliko dana u fabrici namenske industrije "Sloboda" u Čačku, neko mora da odgovara, ali da je suština problema u nekompetentnosti ljudi na ključnim funkcijama u državi i javnom sektoru.Veselinović je u pisanoj izjavi naveo da bez smene ministara odbrane i policije, Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina, predstoji "neizvesnost u svakom pogledu", i da "kadrovi kojima je jedina kvalifikacija da su članovi Srpske napredne stranke ne mogu da vode sisteme za koje je potrebna obrazovanje, stručnost i iskustvo"."Samo zahvaljujući inerciji stručnog rukovodjenja u nekom ranijom periodu pojedini sistemi od vitalnog značaja za gradjane još funkiconišu, ali je tome došao kraj. Ne treba da nas čudi ako nam se desi kolaps elektro-energetskog sistema, ako ostanemo bez grejanja ili vode ili ako dodje do neke ekološke katastrofe", rekao je Veselinović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Stefanović: Istraga o novoj eksploziji u Čačku će biti spora, uskoro izveštaj o prvoj nesreći

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jun.2021

Ministar odbrane Nebojša Stefanović kazao je da će istraga o uzrocima poslednje eksplozije u fabrici namenske industrije Sloboda u Čačku teći sporo, zato što po prodcedurama nije moguće poslati stručnjake i veštake dok se ne otkloni bilo kakva opasnost od novog talasa eksplozije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.