VUČIĆ SPUSTIO NA ZEMLJU ĐILASA I ŠOLAKA: Ja razumem zašto sam njihova opsesija, zato što se borim protiv takvih TAJKUNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 19:30

VUČIĆ "SPUSTIO NA ZEMLJU" ĐILASA I ŠOLAKA: Ja razumem zašto sam njihova opsesija, zato što se borim protiv takvih TAJKUNA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara nakon završene sednice Predsedniptva SNS.

Jedno od pitanja bilo je i od novinara sa TV N1 koga je zanimalo da li će Vučić ostati na mestu predsednika stranke.

- Nemojte samo vi sa N1 da se sekirate, učiniću sve da vi budete srećni. O stvarima kao što su mesto predsednika stranke, izvršni odbor ili predsednik ne donosi takvu odluku. Razumem vašu potrebu, i razumem zašto sam opsesija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đilasu i Šolaku, zato što sam ja mali, ali važan šraf u borbi protiv tajkuna koji su uništavali ovu zemlju, ja sam taj mali šraf koji se bori protiv onih koji su opljačkali našu zemlju i koji su nam uništili sve fabirke, a oni se obogatili. Svi njihovi zahtevi se svode na to da Vučić ne bude na listama. Pa valjda treba da se raduju, kako kažu, ja sam najgori u Srbiji, ja sam Hitler po njima, što me se onda plaše - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.