VUČIĆ ODGOVORIO NA NAPAD ALBANACA Ove reči izgovorene na Vidovdan nikada neće zaboraviti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 14:35

VUČIĆ ODGOVORIO NA NAPAD ALBANACA Ove reči izgovorene na Vidovdan nikada neće zaboraviti

SNS obeležila Vidovdan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se tokom današnjeg obraćanja na obeležavanju slave SNS-a osvrnuo na to što albanski mediji prozivaju njega i njegovog sina Danila, koji je danas u Gračanici.

Kaže da vidi da su albanski mediji puni vesti da je njegov sin došao u Gračanicu na liturgiju, a ima majicu "Predaja nije opcija."

- Evo, da im olakšam posao dok je još dole, dok mogu da postupaju tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << junački kako postupaju prema svim Srbima, da im kažem da to misli svako od nas Vučića, da to misli najveći deo Srbije i da za nas predaja nije opcija - rekao je predsednik Srbije.

Podsetimo, nekoliko stotina Srba se okupilo u manastiru Gračanica kako bi obeležili veliki srpski praznik Vidovdan.

Među njima je i sin predsednika Srbije Danilo Vučić koji je viđen kako se pozdravlja sa drugim Srbima, koji učestvuju na manifestaciji.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.