VUČIĆ O UČLANJENJU TIPSAREVIĆA U SNS: Janko, hvala ti što si pokazao hrabrost

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 19:41

VUČIĆ O UČLANJENJU TIPSAREVIĆA U SNS: "Janko, hvala ti što si pokazao hrabrost"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o posle sednice Predsedništva SNS na kojoj je raspravljano o aktuelnim temama.

Bivši srpski teniser Janko Tipsarević postao je član Srpske napredne stranke, a o tome je govorio predsednik Srbija Aleksandar Vučić. On podseća da se 1993. učlanio u Srpsku radikalnu stranku, upravo zbog hajke koja je tada vođena protiv SRS.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Za časne ljude je prilika kada se protiv nekoga vodi hajka, a imaju neka slična politička mišljenja, da tada budu tu. Zato je Janko Tipsarević tu. Nema on pare, pa smo ga ucenili? Jadan on. Kao i Dudu Ivkovića i svakog drugog u ovoj zemlji? Pre neki dan Jelena Karleuša kaže da nije za Vučića, ali da sam u pravu, a oni pišu u novinama "sram vas bilo". Da li hoćete da nas pobijete sve? Priče o Čaušeskom? Ljudi hoće da se zemlja razvija, a ne da nekog ubijaju, zabranjuju da se bave politikom. Dok je njih takvih, za nas zime nema. Zamislite, po njima neko nema pravo na svoj stav jer je "nemoguće da Janko Tipsarević" bude za nas - rekao je lider naprednjaka.

Podsetio je na aferu "Jovanjica".

- Što ste lagali tri godine svi? Ukoliko nešto nije u skladu sa činjenicama, tim gore po činjenice? Neće da pobede na izborima? Pa, kako će? Danas sam se prvi put u životu čuo sa Tipsarevićem i to su ga pozdravili članovi GO kad su videli da ga je neko napao. Dobio je šampionski aplauz. Janko, pozdravljamo te i hvala što si pokazao hrabrost - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić o ulasku Tipsarevića u SNS: Tim gestom pokazao hrabrost

Izvor: Danas, 16.Maj.2023

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić potvrdio je večeras da se teniser i nekadašnji reprezentativac Srbije Janko Tipsarević danas učlanio u SNS, zahvalivši Tipsareviću što je tim gestom pokazao hrabrost.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.