VUČIĆ NAJAVIO PROMENE: Ako SNS pobedi imaćemo nove ljude u vladi

Izvor: Blic, 21.Mar.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NAJAVIO PROMENE: Ako SNS pobedi imaćemo nove ljude u vladi

Ako dobijemo poverenje naroda, imaćemo nove ljude u vladi i novu energiju, najavio je večeras predsednik SNS i premijer Aleksandar Vučić.

Vučić je gostujući na televiziji Happy rekao da će moto SNS u kampanji biti pokušaj da se ujedinimo za evropski standard života, za bolje škole i bolnice, za stabilne i rastuće penzije i plate, za normalnu i pristojnu Srbiju.

"Uopšte nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nemoguće i ne bih to isključio, jednako je verovatno ili verovatnije da pobede svi oni koji su ujedinjeni u mržnji protiv mene ili stranke koju vodim. Ali, kako je Sofokle govorio - milije mi je da časno propadnem nego da pobedim varajući", rekao je Vučić.

On je naveo da nema ništa važnije od toga da se neko oseća dobro zbog onoga što se radi za državu.

"Mi smo mnogo toga dobro uradili, postavili temelje ozbiljne države, a pred nama je još mnogo posla", rekao je Vučić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Ako SNS pobedi imaćemo nove ljude u vladi

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2016

Predsednik SNS i premijer Aleksandar Vučić najavio je večeras nove ljude u novoj vladi, ukoliko SNS na izborima dobije poverenje naroda..."Ako dobijemo poverenje naroda, imaćemo nove ljude u vladi i novu energiju", rekao je Vučić...On je, gostujući na televiziji Happy rekao da će moto SNS u kampanji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.