VUČIĆ NA IZBORNOJ SEDNICI SNS:  Dok sam živ, biće VLADA NARODA, te kriminalne varijante neće da postoje! Braniću USTAV I ZEMLJU!

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NA IZBORNOJ SEDNICI SNS: Dok sam živ, biće VLADA NARODA, te kriminalne varijante neće da postoje! Braniću USTAV I ZEMLJU!

SNS danas u Kulturno-sportskom centru "Pinki" u Zemunu održava sednicu, na kojoj će se govoriti i o izbornoj platformi.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

VUČIĆ NA IZBORNOJ SEDNICI SNS: Dok sam živ, NAROD JE TAJ KOJI ĆE DA VLADA, neću da dozvolim da postoje kriminalne varijante! Braniću USTAV I OVU ZEMLJU!

Izvor: RTV Pink, 01.Sep.2019

Dok sam ja živ narod će biti taj koji će da vlada ovom zemljom. Neću da dozvolim da na čelo države dođu bilo kakve kriminalne varijante. Braniću Ustav države Srbije, jer me je narod izabrao, poručio je Aleksandar Vučić tokom svog obraćanima svima prisutnima u Kulturno-sportskom centru "Pinki"...

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.