(VIDEO) NOVI SNS HIT - AJMO DALJE: Milišić neuspešno pokušava da odgovori na pitanja novinarke

Izvor: Kurir, 02.Jan.2016, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NOVI SNS HIT - AJMO DALJE: Milišić neuspešno pokušava da odgovori na pitanja novinarke

KRALJEVO - Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini Kraljeva, Miloš Milišić postao je nova internet zvezda zbog toga što nije znao da odgovori ni na jedno pitanje novinarke Kraljevačke televizije. Umesto toga, on je naređivao "ajmo dalje!".

MIlišić je odgovarao na pitanja o bužetu Kraljeva, ali čini se da je novinarka bila mnogo bolje informisana od zamenika šefa odborničke grupe SNS-a koji ni na jedno pitanje nije znao odgovor. Kada je bio suočen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa konkretnim ciframa, pokazao je da se ne snalazi najbolje sa matematikom, ali to objaštava time da "vi to ne razumete".

Tačnije, kada je novinarka konstatovala da je za budžet Kraljeva iz republičke kase namenjeno isto novca kao i prošle godine, Milišić je najpre rekao da to nije tačno, pa zatim da je iznos veći tri puta. Međutim, čini se da je novinarka bila bolje informisana o budžetu Kraljeva od njega, pa je naprednjak rekao da "ne razumete o čemu govori" i ponovio "ajmo dalje". Iako ga je novinarka pitala da objasni, Milišić to nije želeo...

Iako je glasao za usvajanje ovog budžeta, Milišić nije znao ni koje su investicije planirane, zašto je grad uzeo kredit...

Pogledajte kako je to izgledalo:


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.