VEĆU GLUPOST SKORO NISAM ČUO, IMATE LI OBRAZA?! Bečić o najnovijoj laži opozicije: POČINJEM DA VERUJEM DA IM JE IZMIŠLJANJE AFERA JEDINI NAČIN DA DOĐU U MEDIJE!

Izvor: 011vodič.com, 05.Jun.2020, 02:20

VEĆU GLUPOST SKORO NISAM ČUO, IMATE LI OBRAZA?! Bečić o najnovijoj laži opozicije: POČINJEM DA VERUJEM DA IM JE IZMIŠLJANJE AFERA JEDINI NAČIN DA DOĐU U MEDIJE!

Ne znam prosto kako bih odgovorio na laž da je Kuluvija kupio brod Bezbednosno-informativnoj agenciji. Čini mi se da veću glupost skoro nisam čuo, ali moram da reagujem jer se ovakvim i sličnim lažima direktno urušava bezbednosni sistem Republike Srbije, rekao je član Izvršnog odbora Glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor Bečić
– Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti moram >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da kažem da sam zatečen izmišljotinama Miroslava Aleksića, i već počinjem da se pitam da li bezobrazluk Đilasovih, Šolakovih i Jeremićevih marioneta ima neku granicu. Da li uopšte imaju obraza?
Počinjem da verujem da je izmišljanje raznih afera njihov način da dođu u medije, jer oni nemaju čime drugim da se pohvale, pošto ništa drugo i ne rade. Njima je jedino bitno da izmišljanjem afera blate predsednika Srbije, koji jedini u državi ima hrabrosti da naokorelije kriminalce prozove javno po imenu i prezimenu. Istovremeno konstantno uvlačenje Bezbednosno-informativne agencije u konstruisane laži i povezivanje Agencije, policije i Vojske Srbije sa aferom Jovanjica, predstavlja ništa drugo do pokušaj urušavanja ugleda ovih organa i svih njihovih pripadnika koji požrtvovano rade svoj posao.
Što se tiče Obradovića i njegovih optužbi na račun predsednika Vučića, samo bih ga zamolio da na sajtu Srpske pravoslavne crkve posluša govor predsednika Vučića i onda neka priča da li Vučić štiti Srbe u Crnoj Gori ili ne. Ovakve laži su sramne, ali je valjda svima jasno da je laž jedina politika Saveza za Srbiju. Uostalom govorimo o političarima u pokušaju koji na izbore ne smeju da izađu ni kad se cenzus spusti na tri posto, svesni da među građanima nemaju ni toliko podrške – zaključuje Bečić.
The post VEĆU GLUPOST SKORO NISAM ČUO, IMATE LI OBRAZA?! Bečić o najnovijoj laži opozicije: POČINJEM DA VERUJEM DA IM JE IZMIŠLJANJE AFERA JEDINI NAČIN DA DOĐU U MEDIJE! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.