Izvor: JUGpress.com, 12.Jan.2024, 18:49

Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve” se nudi za pregovore sa SNS-om

LESKOVAC

U javnosti se pojavila vest o pregovorima oko postizbornih koalicija i formiranju vlasti u Leskovcu i o nesuglasicama oko raspodele fotelja i gazdovanja javnim preduzećima.

Vest je bila praćena neproverenom informacijom neimenovanog “izvora” da leskovački lider SNS-a ozbiljno razmišlja o tome da na pregovore pozove i >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Aleksandra Rangelova, saopštilo je Udruženje građana “Svi za jednog , jedna za sve” ali ne navode u kojoj s eto tačno “javnosti” pojavila takva vest.

” Udruženje građana “Svi za jednog, jedan za sve – dr Aleksandar Rangelov” obaveštava javnost:

1) Dijalog između različitih pa i suprotstavljenih političkih opcija je dužnost svake odgovorne

političke organizacije.

Čak i kada su u pitanju vojni sukobi, njima prethode i njih slede pregovori, dijalog i sukob mišljenja zaraćenih strana.

Naša politička organizacija će se odazivati pozivima na dijalog koje upute predstavnici vlasti, ali pod određenim uslovima:

a) Poziv za sastanak sa dnevnim redom treba uputiti u pisanoj formi na mail: svizajednogjedanzasve.le@gmail.com.

b) Sastanci će se održavati radnim danima u radno vreme u zgradi Lokalne samouprave grada Leskovca u sali Gradskog veća.

c) Na sastancima će učestvovati tročlana delegacija našeg Udruženja.

d) Sastancima će prisustvovati  ili predstavnici medija ili zapisničar uz obavezu prezentovanja zapisnika javnosti ili davanja zajedničkog saopštenja”, navodi se u saopštenju.

U nastavku saopštenja autor prenosi i mali sastav o partokratiji i kako je on smatra i navodi da se “odlučno protive političkoj trgovini”.

O trgovini političkim idejama građana koji su podržali ovu listu, verujući u oblak koji su širili oko njih da je Rangelov “prava opozicija” koja nikad neće čak ni da pregovra sa SNS-om u ovom traktatu ništa ne piše. (kraj) saopštenje-LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.