UNS: Đukanović potvrdio da je pozivao građane da prave bakljade

Izvor: Danas, 07.Maj.2020, 16:01

UNS: Đukanović potvrdio da je pozivao građane da prave bakljade

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović potvrdio je, u izjavi Udruženju novinara Srbije (UNS), da je u svojoj emisiji na TV Kopernikus pozivao i podstrekivao gradjane na paljenje baklji po krovovima, ali je dodao da nije organizator paljenja, niti je učestvovao u tome.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

UNS: Đukanović potvrdio da je podstrekivao bakljade, REM će tražiti ukidanje njegove emisije do kraja izbora

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2020

Članica Regulatornog tela za elektronske medije (REM) za Udruženje novinara Srbije (UNS) rekla je da će Televiziji Kopernikus biti naloženo ukidanje emisije koju poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović na toj televiziji vodi do kraja izborne kampanje...Zekić za UNS objašnjava da Đukanović...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.