UDARNO: Vučić sazvao vanrednu sednicu Skupštine SNS

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 11:00

UDARNO: Vučić sazvao vanrednu sednicu Skupštine SNS

Poslednja vest.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sazvao je vanrednu sednicu Skupštine Srpske napredne stranke, pišu beogradski mediji.

Vanredna sednica Skupštine Srpske napredne stranke održaće se u Beogradu 27. maja.

Za sada nije poznato koji je razlog sazivanja vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sednice Skupštine stranke na čijem čelu se nalazi Vučić, kao ni za koji dan je ta sednica zakazana.

Očekuje se više informacija u toku dana.

Podsetimo, Vučić je ranije najavio da se na Skupštini te partije 27. maja povlači sa čelne funkcije i istakao je da ne zna ko će biti njegov naslednik, jer figuriraju tri-četiri imena.

- Verujem da ćemo 27. maja izabrati novo rukovodstvo SNS. Trebalo bi da od tada ne budem predsednik, rekao je Vučić u intervjuu televiziji Prva i dodao da formiranje novog narodnog pokreta planira za Vidovdan, 28. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.