U vrhu SNS i SPS potpisali da su za Vučića

Izvor: Mondo, 03.Mar.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vrhu SNS i SPS potpisali da su "za Vučića"

Stranački vrhovi Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije danas su odvojeno potpisali izjave podrške kandidaturi za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću uz poruku da je on jedini garant stabilnosti Srbije.

Foto: Tanjug, Dimitrije Goll

Funkcioner SNS i ministar Nebojša Stefanović je nakon potpisivanja izjave zahvalio velikom broju građana koji su došli u prostorije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << SNS i na punktove gde se prikupljaju potpisi za podršku, jer će, kaže borba biti teška.

"Predstoji teška borba u kojoj treba da pokažemo da je svaki čovek važan, da nastavimo put Srbije koji garantuje ekonomske reforme, boljitak i napredak", rekao je Stefanović.

On je rekao da nikad nije bilo važnije da čitava Srbija bude ujedinjena i da građani pokažu da ne žele da se vraćaju u prošlost u vreme kad su se gubila radna mesta i kad je zemlja bila preplavljena korupcijom.

"Za Srbiju želimo da otvaramo nova radna mesta, da se borimo za budućnost svakog čoveka, a to predstavlja samo Vučić", rekao je Stefanović.

Funkcionerka SNS i predsednica parlamenta Maja Gojković rekla je da podršku Vučiću daje iz očiglednih razloga.

"Zato što je za tri godine pokazao koliko može kao predsednik vlade i kako od jedne zemlje kojoj je 2012. godine pretilo bankrotstvo i koja je bila ruinirana, napravi i politički i ekonomski najstabilniju zemlju u regionu", rekla je Gojković.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je Vučić mnogo toga uradio, da su mnoge fabrike otvorene, obnovljene bolnice i domovi zdravlja, autoputevi i lokalne saobraćajnice, kao i da je smanjena stopa nezaposlenosti.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da je izbor krajnje jednostavan - između onoga koji je sprečio bankrot države, stabilizovao finansije i onih koji su doveli do bankrota.

SPS: GLAS ZA VUČIĆA GLAS ZA VE NAS

U sedištu SPS danas su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali predsednik i funkcioneri te stranke Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Nikola Nikodijević.

"Naš cilj je da se Srbija ne zaustavlja na ovom putu. Ne želimo da se u Srbiju unose virusi političke nestabilnosti kakvi postoje u našim okolnim zemljama", rekao je Dačić i dodao da se od opozicionih predsedničkih kandidata već može čuti da su uslovi neregularni pravdajući se za eventualne poraz na izborima i koji najavljuju scenarije nestabilnosti u Srbiji.

On kaže da zajednički kandidat vladajuće koalicije izlazi sa jasnim programom pred građane, a to je da Srbija bude jaka, cenjena, poštovana.

"Sa druge strane, imamo sve druge kandidate koji nemaju politički program, osim toga da žele da devalviraju ono što je do sada postignuto", poručio je lider socijalista.

Kako kaže koalicija će nastupiti jedinstveno, a SPS će uložiti maksimum, jer ovo nije, kako kaže, glasanje za Aleksandra Vučića, za SNS, već "glasanje za sve nas".

"Mi se ponašamo kao da mi imamo svog kandidata, a to je Vučić", poručio je Dačić.

On kaže da je kao predsednik SPS zadovoljan odživom birača, kada je reč o prikupljanju potpisa, i da očekuje da će do kraja dana samo SPS prikupiti u Srbiji više od 10.000 potpisa za kandidaturu Vučića, a da je u Beogradu prikupljeno 3.000 potpisa.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vrh SNS i SPS potpisima podržao Vučića

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017

Stranački vrh Srpske napredne stranke danas je u gradskim i opštinskim odborima potpisivao izjave podrške kandidaturi za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću uz poruku da je on jedini garant stabilnosti Srbije, nastavka ekonomskog razvoja i bržih evrointegracija i modernizacije zemlje. Takođe,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.