Izvor: JUGpress.com, 05.Jun.2020, 14:07

U okviru predizborne kampanje Srpska napredna stranka u Vranju obilazi mesne zajednice

VRANJE

Predstavnici Gradskog odbora SNS u Vranju i kandidati za narodne poslanike ove stranke, sinoć, su nastavili predizbornu kampanju, obilaskom mesnih zajendica u donjem delu grada. Posetili su mesne zajednice Dva bresta, Gornji i Donji Asambair i obišli gradske saobraćajnice koje su u vreme njihovog mandata asfaltirane.

„Mnoge ulice koje ovde decenijama nisu bile asfaltirane, mi smo to rešili u mandatu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Srpske napredne stranke i mogu da krenem da nabrajam od Budisava Šoškića, Dragačevske, Mihajla Pupina, Puškinove. U narednom periodu rešavaćemo imovinske probleme i mnogo ulice u ovom naselju koje su nerešene poput Meše Selimovića, Narodnog fronta, Vojvode Vuka, Đorđa Andrejevića Kuna i još drugih ulica o kojima niko do sada, nažalost, nije hteo da razmišlja, imovinski da rešava kako bi za to dobili građevinsku dozvolu. Procedure su u toku i ja se nadam da ćemo u narednih nekoliko meseci sve to da završimo i da kompletno rekonstruišemo te ulice“, rekao je nosilac odborničke liste u Vranju „Aleksandar Vučić – Za našu decu” dr Slobodan Milenković.

Ovo naselje je dobilo dodatnu vrednost na atraktivnosti završetkom izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti istakao je Milenković. Inače, ovde je izgrađeno u prvoj fazi 186 stanova.

„U narednom periodu za otprilike mesec i po dana krenuće se sa izgradnjom još pet stambenih jedinica i 298 stanova. Ako sve ovo saberemo i sakupimo zaista je mnogo uloženo i u komunalnu infrastrukuturu kao i u same stanove. Ono što bih još želeo da izdvojim to je da će na saobraćajnom poligonu, gde je bila i ispostava saobraćajne policije biti izgrađene nova policijska stanica, etažna garaža i potpuno nova kotlarnica. Nova investicija jeste da smo ovde i toplovod postavili, novu kotlarnicu i da ovo naselje u perspektivi će imati i daljinski sistem grejanja. To su ogromne investicije i sve to ne bismo mogli da završimo da nije bilo direktne pomoću Republike, Vlade Srbije. Želim da naglasim da je sve ovo urađeno u mandatu Srpske napredne stranke“, rekao je Milenković.

Milan Ilić, kandidat za narodnog poslanika izborne liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu” kaže da je Srpska napredna stranka na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem uradila mnogo toga u prethodnih nekoliko godina.

„Uspeli smo da od jedne zemlje koja se 2012. godine nalazila bukvalno pred bankrotstvom stvorimo državu koja danas ima jedan od najvećih privrednih rasta u Evropi. Uspeli smo da stopu nezaposlenosti svedemo na istorijski minimum ispod 10 procenata, a prosečna plata u decembru 2019. godine je iznosila oko 520 evra. Penzije rastu kontinuirano i to je najbitnija stvar. Ono što bih naglasio, jeste da je za vreme vladavine Srpske napredne stranke od 2012. godine, Srbija 2018. i 2019. godine bila lider u regionu po broju privučenih direktnih stranih investicija. Srbija je u 2018. i 2019. godini imala direktne strane investicije zbirno veće nego sve bivše jugoslovenske republike zajedno“, rekao je kandidat za narodnog poslanika SNS Ilić.

On je rekao da je dosta urađeno u u oblasti infrastrukture.

Izgrađeno je preko 350 kilometara novog auto-puta, mnoge brze saobraćajnice i mnogi regionalni putevi.

„Mi ne želimo tu da stanemo. Želimo da nastavimo da gradimo i puteve i škole i bolnice i vrtiće širom ove naše zemlje, za našu decu. Želimo da gradimo bolju budućnost za sve građane Srbije i za našu decu. Srpska napredna stranka će nastaviti da se bori, da radi i ono što je najvažnije jeste da građani Srbije prepoznaju borbu, želju, motiv i entuzijazam svih pripadnika Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i zbog toga Srpskoj naprednoj stranci najviše veruju“, istakao je Ilić.

Nakon obilaska gradskih mesnih zajednica rukovodstvo vranjskih naprednjaka posetili su Gornji i Donji Vrtogoš i Pavlovac i razgovarali sa meštanima tih sela.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.