U Merošini obijena kancelarija predsednika Skupštine

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jul.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Merošini obijena kancelarija predsednika Skupštine

Brava na kancelariji predsednika Skupštine Merošine, gde rastu tenzije između stranaka koje su ranije dovele i do fizičkih sukoba, obijena je juče oko podneva, a policija je obavila uviđaj. Merošinski socijalisti ograđuju se od nasilja, a predsednik Opštine Saša Jovanović iz Srpske napredne stranke ne odgovara na pozive.

Merošinske političke igre se nastavljaju. U spornom izboru novog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Skupštine pre 2 nedelje pretučen je odbornik Aleksandar Arsić.

Sada su stradala vrata predsednika Skupštine.

Odmah po prijavi da je obijena brava na vratima kancelarije u zgradi Opštine Merošina, pripadnici MUP-a izašli su na lice mesta. Policija je o događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Prokuplju, po čijem nalogu preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti - kažu iz policije.

O ovom incidentu izjasnila se i Socijalistička partija Srbije iz koje je novoizabrani predsednik merošinskog parlamenta Bojan Sibinović.

U prostorijama Skupštine opštine Merošina nasilno je otvorena kancelarija predsednika Skupštine. Opštinski odbor SPS-a Merošina se ogradjuje od svih učinjenih nasilnih radnji. Na osnovu naših saznanja to je učinjeno od strane zaposlenih u Opštinskoj upravi - saopštavaju socijalisti.

Da li je zaista reč o zaposlenima, da li događaj ima veze sa svim sukobima u Merošini, iz policije još nema potvrde ni osumnjičenih.

Predsednik Opštine Saša Jovanović nije odgovarao na pozive i poruke. Odćutao je i zamenik predsednika Opštine Bojan Nešić i novoizabrani predsednik Skupštine Bojan Sibinović.

Podsetimo, smenjivanje dotadašnje predsednice Skupštine Sanje Stajić 1. jula bilo je burno, a tada je viđeniji merošinski naprednjak ispred Opštine napao odbornika SNS Arsića. Smene, rokade, preletanja, sve je to deo merošinske "političke vrteške" poslednjih godina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.