Transparent za Vučića, sendviči za pristalice SNS

Izvor: JužneVesti.com, 01.Feb.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparent za Vučića, sendviči za pristalice SNS

Otvaranje fabrike obuće „Geox“ u Vranju okupilo je brojne pristalice Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, jer su njihovi lideri prisustvovali otvaranju. Neki su došli besplatnim prevozom i dobili sendvič.

Iako su se danima stranačke pristalice SNS i SPS prepucavale preko društvenih mreža o tome ko će doći u većem broju, kako "Južne vesti" saznaju, naprednjaci navodno nisu organizovali dolazak u industrijskoj zoni, a i oni koji su ipak želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da dođu nije trebalo da nose stranačka obeležja.

Predsednik Srpske napredne stranke u Vranju Slaviša Bulatović nije odgovorio na pitanja novinara "Južnih vesti" o organizovanom dolasku pristalica SNS i poruci koja je kružila internetom.

Ispred "Geox"-a je u nedelju, na otvaranju fabrike, kojem je prisustvovao i premijer i lider SNS Aleksandar Vučić, bilo pristalica ove stranke iz drugih gradova i opština. Oni su organizovanim prevozom došli iz, kako smo uspeli da saznamo, Leskovca, Bosilegrada, Vladičinog Hana, Bujanovca i Vlasotinca. Nakon skupa vratili su se do autobusa koji su bili parkirani nedaleko od novoizgrađene fabrike gde su ih, kako saznajemo, čekali sendviči.

Na zvaničnoj stranici Demokratske stranke u Vranju objavljene su fotografije autobusa i pristalica nakon skupa.

U pozadini otvaranja Geoxa u Vranju mnogo SNSovaca, autobusa botova i sendvica, a AV izjavljuje da nijedna stranka ne...

Podsećamo da naprednjaci u Vranju nisu deo vladajuće koalicije, pa je vladala bojazan da ne dođe do čarki između njih i pristalica socijalista koji su takođe došli ispred fabrike u Vranju.

Bilo je naših pristalica, njih oko 400 i svi oni su iz Vranja,ne vidim ništa sporno u tome, oni su došli da podrže jednu važnu investuciju za grad i pozdrave Ivicu Dačića – rekao je za Južne vesti prvi čovek socijalista u Vranju Zoran Antić.

Otvaranje je prošlo bez incidenata, svako je pozdravio svog vođu, socijalisti obučeni u majice na kojima je pisalo SPS, a naprednjaci sa transparentom na kome je pisalo „Vranje je za Vučića“.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.