Izvor: BujanovackiGlas.info, 05.Okt.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trajko Trajković na Skupštini: Imamo građane prvog, drugog i trećeg reda

Vi ste, gospodine Trajkoviću, i sami glasali za ovaj budžet rekavši da je on razvojni, tako da vaše primedbe govore o vama- odgovorio je Arsić
BUJANOVAC, 5. oktobar 2017. – Miran tok sednice SO Bujanovac, koja je u toku, donekle je poremetio Trajko Trajković, odbornik iz grupe oko SNS, komentarišući izveštaj o izvršenju budžeta za prvih 6 meseci 2017:
Sudeći prema >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << tome gde i kako se radi infrastruktura, vlast građane deli na one prvog, drugog i trećeg reda, kazao je Trajković.
Prema njegovim rečima, oni prvog reda dobijaju asfalt, drugi pesak a treći ništa.
Odgovorio mu je najpre Boban Pavlović, u lokalnoj samoupravi zadužen za budžet i finansije, rečima da je to gde će šta da se radi oko infrastrukture deo političkog dogovora,

Stojanča Arsić, zamenik predsednika opštine rekao je da razume opoziciju, ali da njene kritike treba da budu osnovane:
-Vi ste, gospodine Trajkoviću, i sami glasali za ovaj budžet rekavši da je on razvojni, tako da vaše primedbe govore o vama. Ova lokalna samouprava je čista kao suza što se tiče finansija i kada bi se radilo ovogodišnjim intenzitetom vrlo brzo bismo rešili celu infrastrukturu- odgovorio je Arsić.
Današnju sednicu ne vodi predsednik SO Jonuz Musliju, OVDE pročitajte zašto.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.