Izvor: JUGpress.com, 13.Jul.2020, 17:06

Tončev: Svojim postupcima su izazvali našu reakciju da odbranimo svoje ljude i institucije

SURDULICA

Surdulica je jedina opština gde socijalisti samostalno, već 12 godina, uspešno vode opštinu i sa predsednikom Vučićem i SNS-om smo uvek imali dobru saradnju na državnom nivou i prvi smo osudili haos, nasilno ponašanje demonstranata i upad u Narodnu skupštinu, saopštio je danas potpredsednik SPS-a I predsedenik OO SPS Surdulica.

.

“Nažalost, na lokalnom nivou u vreme predizborne kampanje nismo imali korektnu političku borbu. Lokalni napredjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << predvođeni Draganom Stevanovićem Bosketom pretili su i zastrašivali građane isključivanjem struje, hapšenjima naših aktivista, ucenama, otpuštanjima”, dodao je Tončev.

On je rekao I da je, za vreme trajanja završnih ispita otpušten i direktor škole, a mnogi drugi rukovodioci dobili su najave i rešenja o otkazima budući da su članovi ili simpatizeri SPS-a.

“Pred samu konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Surdulica bilo je skandaloznih pokušaja da se novcem pridobiju odbornici SPS-a”, dodao je Tončev.

On je rekao da je “SPS  uvek vodio brigu o svakom o čoveku i pitanja jednakosti i slobode su osnovni postulati našeg delovanja” I da im je “važno da zaštitimo svakog pojedinca i stvorimo prilike u kojima će političko opredeljenje biti stvar izbora, a ne moranja”.

“Mi u SNS-u i predsedniku Vučiću vidimo partnere sa kojma ćemo nastaviti da radimo u interesu naše zemje i naših građana. Žao mi je što pojedinci iz njihovih redova ruše ugled i kredibilItet najveće stranke u zemlji demonstrirajući moć i bahatost, a izazivajući kod nas krajnje ljudske reakcije u potrebi da odbranimo svoje ljude i institucije”, navodi se u saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Tončev: Na republičkom dobra saradnja sa SNS, lokalci problem

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Predsednik opštine Surdulica i potpredsednik SPS-a Novica Tončev u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima naveo je da su socijalisti na državnom nivou uvek dobro sarađivali sa SNS-om i predsednikom te stranke Aleksandrom Vučićem, dok na lokalnom nivou naprednjaci, kako navodi u saopštenju, vode...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.