Tepić: Orlić da objasni zašto je prošlo više od mesec dana od poslednjeg skupštinskog ...

Izvor: Beta, 31.Mar.2023, 11:08

Tepić: Orlić da objasni zašto je prošlo više od mesec dana od poslednjeg skupštinskog ...

Šefica poslaničke grupe Ujedinjeni u Skupštini Srbije i potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je prošlo više od mesec dana od poslednjeg zasedanja Narodne skupštine i da se sednice ne zakazuju iz nepoznatog razloga.Tepić je, kako je navela u pisanoj izjavi, zatražila od predsednika parlamenta Vladimira Orlića da zvanično objasni zbog čega je suspendovao zasedanja, kao i kada će ona početi sa radom."Građani su nas birali da radimo i odlučujemo o važnim zakonima, ali skupštinska SNS-SPS-Rasimova SDPS većina, očito ne sme ništa bez miga Aleksandra Vučića, jer šta drugo sprečava predsednika Skupštine Vladimira Orlića da radi svoj posao", upitala je ona.Prema njenim rečima, mnogi važni zakoni "ostaju po strani zbog arogancije i bahatosti vladajuće većine zabrinute samo za rejting i svoje interesne grupe", a da ih nije briga za najranjivije građane."Ako ne žele da rade svoj posao, poslanici većine neka vrate mandate i plate građanima. Desetine zakona poslanika opozicije i radnih tela mesecima čekaju nove sednice kako bi bili predloženi za dnevni red", kazala je Tepić.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tepić: Orlić da objasni zašto je prošlo više od mesec dana od poslednjeg skupštinskog zasedanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Mar.2023

Šefica poslaničke grupe Ujedinjeni u Skupštini Srbije i potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je danas da je prošlo više od mesec dana od poslednjeg zasedanja Narodne skupštine i da se sednice ne zakazuju iz nepoznatog razloga.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.