Tanja Fajon o optužbama na njen račun, Vladimiru Đukanoviću i Sorosu: “Kot novinarka, političarka in tudi kot ženska…”

Izvor: 011vodič.com, 17.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Fajon o optužbama na njen račun, Vladimiru Đukanoviću i Sorosu: “Kot novinarka, političarka in tudi kot ženska…”

Predsedavajući Saveza za Srbiju Janko Veselinović izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić preko svog, kakao je naveo, “glasnogovornika”, poslanika Srpske napredne stranke Vladimira Đukanovića, nastavlja napad na prestavnicu Evropskog parlamenta Tanju Fajon poručujući joj da se ne pravi pametna, određujući joj sa kim sme, a sa kim ne sme da se viđa kad dođe u zvaničnu posetu Beogradu.
Veselinović >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je u pisanoj izjavi naveo da je na spisak optužbi ovoga puta dodato i to što je Tanja Fajon navodno bila stipendista organizacije Džordža Sorosa.
Na ono što se priča u Srbiji je na Tviteru reagovala Tanja Fajon.
“Kao novinarka, političarka i kao žena naučila sam da prihvatam mnoge stvari, uključujući male udarce, uvrede ili laži. Mi političari smo odgovorni za stanje u društvu. Uvek ću biti na strani dijaloga, medijske slobode, tolerancije. Usput, Sorosova stipendistkinja zaista nisam bila :)”, napisala je Tanja Fajon.
Kot novinarka, političarka in tudi kot ženska sem se naučila marsikaj, tudi nizkotnih udarcev, žaljenja ali laži. Politiki smo zelo odgovorni tudi za stanje duha v družbi. Vedno bom na strani dialoga, svobode medijev, strpnosti. Mimogrede, štipendistka Sorosa pa res nisem bila 🙂 https://t.co/YuoUtO6WIF
— Tanja Fajon, mag. (@tfajon) November 17, 2019



The post Tanja Fajon o optužbama na njen račun, Vladimiru Đukanoviću i Sorosu: “Kot novinarka, političarka in tudi kot ženska…” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.