Tabakovićeva kandidat SNS za premijera

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tabakovićeva kandidat SNS za premijera

Kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Vlade Srbije je Jorgovanka Tabaković, odlučeno je danas na sednici Predsedništva stranka.

To je na predizbornom skupu koalicije okupljene oko naprednjaka na Trgu Republike u Beogradu rekao zamenik predsedsnika SNS Aleksandar Vučić.

On je pozvao građane Srbije da ne rasipaju glasove i da glasaju za SNS jer samo ta stranka može da pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "režim Borisa Tadića".

"Ne raspajte glasove. Samo naša koalicija može da pobedi Tadića i njegov režim", rekao je Vučić pred više hiljada pristalica na Trgu republike koje su na pomen imena Borisa Tadića odgovarale zvižducima i uzvicama "lopovi", "lopovi".

Povezane vesti: Srbi traže od Kfora da osigura bezbednost na dan izbora Tadić: Najveća demokratija u istoriji srpskog društva RIK utvrdio zbirnu listu za parlamentarne izbore Proglašena 14. izborna lista u Vojvodini Kosovo podržava glasanje dvojnih državljana

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.