TEŽAK UDES KOD ŠABCA: Vozač sleteo s puta i poginuo

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK UDES KOD ŠABCA: Vozač sleteo s puta i poginuo

Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog vozila „daevu nubira“, šabačkih registarskih oznaka, B.S. (33) sleteo sa kolovoza i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Putnik u vozilu V.V. (60) u udesu je zadobio lake povrede

BEOGRAD - U mestu Jelenča, kod Šapca, u raskrsnici Beogradske ulice i državnog puta, sinoć oko 23,45 časova, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se dogodila kada je vozač putničkog vozila „daevu nubira“, šabačkih registarskih oznaka, B.S. (33) sleteo sa kolovoza i udario u metalnu zaštitnu ogradu.

Od zadobijenih povreda vozač je preminuo na mestu nesreće, dok je putnik u vozilu V.V. (60) zbrinut u šabačkoj opštoj bolnici gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Kako se u saopštenju navodi, uviđaj je izvršio zamenik Osnovnog javnog tužioca u Šapcu u prisustvu pripadnika saobraćajne policije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES KOD ŠAPCA: Vozač sleteo s puta i poginuo

Izvor: Kurir, 29.Dec.2013

Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog vozila „daevu nubira“, šabačkih registarskih oznaka, B.S. (33) sleteo sa kolovoza i udario u metalnu zaštitnu ogradu. Putnik u vozilu V.V. (60) u udesu je zadobio lake povrede..BEOGRAD - U mestu Jelenča, kod Šapca, u raskrsnici Beogradske ulice...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.