TEŽAK INCIDENT ŠOKIRAO CELU SRBIJU! Janković UPAO I IZVRŠIO NAPAD na SNS!

Izvor: BKTV News, 17.Feb.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŽAK INCIDENT ŠOKIRAO CELU SRBIJU! Janković UPAO I IZVRŠIO NAPAD na SNS!

Saznajte sve najnovije i ekskluzivne vesti samo na BKTVNews-u!

Lider PSG Saša Janković umalo je danas izazvao tuču na Novom Beogradu kada je sa svojim pristalicama upao sa kamerom na štand SNS i počeo da maltretira građane.

Janković je danas na Novom Beogradu, upao sa svojom ekipom na štand SNS i počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da snima, provocira i isleđuje mirne građane.



Međutim, kada ga je jedan od njih vrlo pristojno podsetio da nije želeo da pomogne njegovom bolesnom detetu dok je bio zaštitnik građana, Janković je doslovno pobesneo.

Nikola Kojo žestoko odbrusio Saši Jankoviću: Još se nismo oporavili od sramote što si nas navukao!

Na komentar građanina da se Janković tada proglasio "nenadležnim" i da nije hteo da pomogne njegovom bolesnom detetu, lider PSG je podivljao i pokušao da izazove masovnu tuču.



Na sreću, građani nisu naseli na ovu provokaciju, i Jankoviću jasno stavili do znanja kolika je njegova "snaga" na terenu, među ljudima koji će 4. marta izaći na beogradaske izbore.

Kojo NAPAO Jankovića zbog fotomontaže sa Glogovcem!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.