Izvor: N1 televizija, 09.Maj.2021, 19:08

Svi predsednikovi ljudi: Kako je Šapić od „lopova“ za SNS postao član tima

Za predsednika Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića političari iz vladajuće Srpske napredne stranke pred prošle beogradske izbore govorili su da je "lopov" i da politiku koristi za bogaćenje. U ovoj predizbornoj godini Šapić više nije lopov, a predsednik Aleksandar Vučić najavljuje ujedinjenje sa SPAS-om. Zašto su se pogledi iz SNS-a odjednom promenili? Zato što u Srbiji ideologija i principi više ne postoje, važno je samo kome pripadate, poručuju analitičari...

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Spasojević (FPN): Bojkot opozicija primorana da prihvati čak i iste izborne uslove

Izvor: Danas, 10.Maj.2021, 09:29

"Najava sjedinjavanja Srpske napredne stranke i SPAS-a Aleksandra Šapića je nastavak dogovorenog pri formiranju vlade i razumem ga u kontekstu beogradskih izbora - ne bi bilo logično da SNS kandiduje nekoga ko nije njihov član".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.