Izvor: Danas, 18.Mar.2024, 11:44

Sve poslaničke grupe opozicije učestvovaće u raspravi u parlamentu, osim DS

Nakon četrdeset dana od polaganja zakletve poslanika danas će biti nastavljena konstitutivna sednica Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da bude izabran predsednik parlamenta, a za tu funkciju predložena je potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić. Osim poslanika Demokratske stranke, sve ostale opozicione stranke učestvovaće u raspravi o predloženom kandidatu za mesto predsednika parlamenta.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Parandilović: Brnabić jedna od retkih osoba koje su u stanju da uruše instituciju parlamenta

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Predsednik opozicione stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović izjavio je danas da je jedan od razloga zašto će premijerka Srbije Ana Brnabić biti nova predsednica Skupštine taj što je ona jedna od "retkih koji su u stanju da uruše instituciju parlamenta i učine ga negledljivim za domaću...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.