Šutanovac: Nisam primetio prljavu kampanju (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Apr.2012, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Nisam primetio prljavu kampanju (VIDEO)

Potpredsednik DS Dragan Šutanovac danas je u Čačku rekao da nije primetio da se vodi prljava predizborna kampanja, već je ocenio da je ovo jedna od najpristojnijih kampanja od devedesetih godina.

"Nisam primetio da se vodi prljava kampanja, osim pojave plakata SNS, koji podsećaju na onu vrstu kampanje koju je svojevremeno delom vodidla SRS. Žao mi je što se neki od naših političkih protivnika ograđuju sami od sebe. Ne mogu da prihvate ono što su sami >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << govorili pre četiri godine", rekao je Šutanovac.

Zukorlić za S media: Sandžak i Preševska dolina su otvorena pitanja

Mrkonjić za S media portal: Dačić je profesionalac, ja sam amater

Agencija: Ko je platio Tadiću put u Hanover?

On je ocenio da je ovo jedna od najpristojnijih predizbornih kampanja od devedesetih godina i naglasio da je to zasluga predsednika DS Borisa Tadića koji "nijednu lošu poruku nije uputio političkim protivnicima".

Govoreći o kampanji DS on je rekao da je želja te stranke bila da građanima Srbije predoči šta je ko obećavao.

"Mi smo obezbedili status kandidata za EU, povećane su investicije, a sada tražimo podršku građana da dobijemo mogućnost da i dalje investiramo, pre svega u privredu, za upošljavanje novih ljudi i da obezbedimo stabilnost neophodnu našoj državi i društvu." Šutanovac se tokom posete Čačku u Gradskom odboru DS susreo sa kandidatima ove stranke za odbornike u Skupštini grada, a zatim je prošeto centrom grada i razgovarao sa građanima.

S media portal je već pisao o stranačkom prepucavanju između DS-a i SNS o čemu možete pročitati OVDE.

(Tanjug, foto: Video capture Infobiro)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.