Šutanovac: Moguće da neki funkcioneri DS organizuju grupe gradjana za izbore

Izvor: Beta, 26.Okt.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Moguće da neki funkcioneri DS organizuju grupe gradjana za izbore

Bivši predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je kako bi on, da je jedan od lidera opozicije, javno tražio razgovor sa predsednikom države i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem."I u ratu suprostavljene strane nalaze način da razgovaraju. Očigledno su se u Srbiji desile takve promene da je svaki dijalog unapred osudjen bez obzira na mogući ishod", rekao je Šutranovac za izdanje lista Blic od nedelje, na pitanje da li bi razgovarao sa Vučićem.Kako je još rekao, "danas se svi pozivaju na Djindjića, a niko ne bi da guta žabe".Šutanovac, koji je danas predsednik Saveta za strateške politike, rekao je da od 2012. nijedan poslanik DS nije napustio poslanički klub i prešao u neku drugu stranku."Ne verujem lično da neko razmišlja o tome da se nadje na nekoj drugoj izbornoj  listi, ali postoji mogućnost da će na lokalu, čak i visoki finkcioneri DS organizovati grupe gradjana ne bi li izašli", rekao je Šutanovac. On je rekao da je odluka o bojkotu izbora unela mnogo konfuzije u biračko telo, "pre svega kod onih gradjana koji ne podržavaju Aleksandra Vučlća i njegov režim, a u isto vreme očekuju odredjenu akciju i jasnu političku ponudu opozicije, sa jasnim stavovima i programima koji bi ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

INTERVJU Dragan Šutanovac: Svi se pozivaju na Đinđića, a niko ne bi da guta žabe

Izvor: Blic, 27.Okt.2019, 21:42

Od 2012. godine nijedan poslanik DS nije napustio poslanički klub i prešao u neku drugu stranku. Ne verujem lično da neko razmišlja o tome da se nađe na nekoj drugoj izbornoj listi, ali postoji mogućnost da će na lokalu, čak i visoki funkcioneri DS organizovati grupe građana ne bi li izašli.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.