Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob u SNS-u oko imenovanja novog gradonačelnika

Predrag Terzić, član Gradskog odbora SNS-a u Kraljevu, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare, da Tomislav Ilić (NS) nije bio predlog partije za novog gradonačelnika, već odluka pojedinca, i pozvao odbornike vladajuće koalicije u Kraljevu, da na sutrašnjoj sednici, ne glasaju za ovaj predlog.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KV:Sukob u SNS-u oko gradonačelnika

Izvor: B92, 19.Jun.2014

Kraljevo -- Predrag Terzić, član Gradskog odbora SNS-a u Kraljevu, rekao da Tomislav Ilić (NS) nije bio predlog partije za novog gradonačelnika, već odluka pojedinca...On je pozvao odbornike vladajuće koalicije u Kraljevu, da na sutrašnjoj sednici, ne glasaju za ovaj predlog...“Na sastanku održanom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.