Stefanović: Više investicija i bolja ekonomska situacija

Izvor: Blic, 29.Dec.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Više investicija i bolja ekonomska situacija

Srpska napredna stranka očekuje da će, zahvaljući reformskim potezima Vlade, u narednoj godini ekonomska situacija početi da se popravlja.

Potredsednik SNS Nebojša Stefanović danas je izrazio očekivanje da će u 2015. godini, zahvaljući merama Vlade, u Srbiji biti i više stranih investicija. On je na konferenciji za novinare najavio još ozbiljniju borbu protiv svih vidova kriminala i korupcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uz poštovanja principa "nulte tolerancije".

- Za SNS ovo je godina u kojoj su donete mere čije rezulate očekujemo u narednoj i budućim godinama - rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, SNS očekuje da će u 2015. ekonomska situacija početi da se popravlja i da će reformski potezi vlade obezbediti zdravu i stabilniju ekonomiju.

Stefanović je istakao da je to moguće ostvariti, jer "više neće biti nerealne ekonomije i subvencionisanja i bacanja para u bunar".

- Vlada je odgovorna postupila i mislim da to odgovorno ponašanje gradjani prepoznaju - rekao je on, aludirajući na pobede naprednjaka na lokalnim izborima održanim tokom godine u više mesta.

Potpredsednik SNS u narednoj godini očekuje i "više investicija i više investicionih projekata koji će se realizovati u Srbiji".

Stefanović je u ime SNS i predsednika stranke Aleksandra Vučića čestitao građanima novogodišnje i božiće praznike, obećavši da će naprednjaci još ozbiljnijim radom opravdati njihovo poverenje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.