Izvor: S media, 10.Okt.2012, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Spremni i za izbore

"Mi nismo rođeni u foteljama. Ukoliko ne možemo da sprovodimo borbu protiv korupcije i kriminala, kao i druge reforme koje će omogućiti bolji život za naše građane, spremni smo da idemo na nove izbore. Ne plašimo se izbora, ali se ne pripremamo za njih, jer naporno radimo na reformama. Za sada postoji volja čitave vlade da se ti planovi sprovode", kaže za Danas Nebojša Stefanović, predsednik Narodne skupštine Srbije i potpredsednik vladajuće Srpske napredne stranke, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odgovarajući na pitanje da li se SNS sprema za izbore jer nije zadovoljna saradnjom sa SPS i premijerom Ivicom Dačićem.

Može li sudar sujeta premijera i prvog potpredsednika da bude okidač za lomove u vladajućoj koaliciji?

"Aleksandar Vučić ne bi nikada dozvolio da njegova sujeta bude ispred interesa građana. Dok ova koalicija radi u korist Srbije, ne morate da brinete za njen opstanak."

Ipak, Vučić je nedavno prozvao Dačića i Mrkonjića da ne gledaju blagonaklono na njegovu borbu protiv korupcije. Mislite li da borba protiv korupcije zaista može da naruši odnose između SNS i SPS?

"Borba protiv korupcije je programsko opredeljenje SNS i tu nas niko neće zaustaviti. Ko god da se ogrešio o zakon, moraće za to da odgovara. Ko god da je stavio ruku u državnu kasu, moraće da polaže račune pre svega građanima Srbije. Zarad partijske kalkulacije nikada nećemo biti spremni da odustanemo od ovog principa."

(Danas)

FOTO: Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci spremni i za izbore

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2012, 00:02

Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović rekao je da je ta stranka spremna i za nove izbore, ako ne bude mogla da se bori protiv kriminala i korupcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stefanović: Spremni smo i za izbore

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012

Ukoliko ne možemo da sprovodimo borbu protiv korupcije i kriminala, kao i druge reforme spremni smo da idemo na nove izbore, izjavio je predsednik Narodne skupštine Srbije Nebojša Stefanović...Stefanović je za "Danas" istakao da za sada postoji volja čitave vlade da se ti planovi sprovode odgovarajući...

Nastavak na Mondo...

Spremni smo i za izbore

Izvor: Press, 11.Okt.2012

Ukoliko ne možemo da sprovodimo borbu protiv korupcije i kriminala, kao i druge reforme koje će omogućiti bolji život za naše građane, spremni smo da idemo na nove izbore, izjavio je predsednik Narodne skupštine Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.