Stefanović: Očekujemo podršku socijalista u Novom Sadu

Izvor: BKTV News, 21.Avg.2012, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Očekujemo podršku socijalista u Novom Sadu

Srpska napredna stranka očekuje da će socijalisti podržati promenu vlasti u Novom Sadu, izjavio je danas potpredsednik naprednjaka Nebojša Stefanović.
Razgovaraćemo sa našim koalicionim partnerima i za sada imamo naznake da ćemo imati uspešnu saradnju sa njima u vezi sa tim pitanjem, rekao je Stefanović Tanjugu.
“Želimo da pokažemo da nećemo ravnodušno stajati sa strane, imamo i određenu odgovornost >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i zato smo i insistirali na tome da naši koalicioni partneri u tim opštinama sa nama formiraju vlast, jer smatramo da su građani Srbije glasali za promene”, istakao je Stefanović.
On je rekao da je osnovna ideja SNS da pokaže da hoće da preuzme teret odgovornosti i da određenim merama poboljša kvalitet života građana u tim sredinama.
Potpedsednik SNS je podsetio da su naprednjaci u Novom Sadu insistirali da se promene koalicije u lokalnim samoupravama gde smatraju da one funkcionišu veoma loše, odnosno na način koji nanosi štetu građanima koji žive u tim opštinama i gradovima.
Stefanović, koji je i predsednik republičkog parlamenta, najavio je sednicu Glavnog odbora SNS za nedelju, ali nije želeo da precizira šta će tačno biti tema GO.
Lider naprednjaka Aleksandar Vučić je prethodnog vikenda najavio da će se na GO stranke razgovarati o zahtevu novosadskog odbora SNS da se ponovo glasa o koalicionom sporazumu sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS), ukoliko socijalisti ne ispoštuju koalicioni sporazum o formiranju vlasti na svim nivoima.
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.