Izvor: N1 televizija, 21.Maj.2021, 09:42

Stefanović: Neću mirno gledati kako najgori u Srbiji iznose laži o Vučiću

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je, u pisanoj izjavi objavljenoj na internet stranici SNS, da kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića neće mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kaže istinu i ne učini sve što može da mu barem malo pomogne u nošenju teškog bremena.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Kao Vučićev prijatelj neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji

Izvor: Danas, 21.Maj.2021

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović poručio je, u pisanoj izjavi objavljeno na internet stranici SNS, da kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neće mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kaže istinu i ne učini sve što može da...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.