Stefanović: Mnogi ne shvataju šta je Vučić uradio za zemlju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2020, 14:27

Stefanović: Mnogi ne shvataju šta je Vučić uradio za zemlju

Član Predsedništva SNS-a i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da, nažalost, mnogi ne razumeju koliki je nivo pobede koju je predsednik Aleksandar Vučić "uspeo da ostvari u gotovo nemogućim uslovima" u Vašingtonu, a u šta je malo ko verovao do pre samo nekoliko meseci.

Kada vidimo da su oni koji se protive vašingtonskom sporazumu, koji su iskreno tužni i nesrećni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog njega, predstavnici kosovskih Albanaca i jedan deo opozicije u Srbiji, to je samo još jedan dokaz da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uradio dobru stvar za našu zemlju", ocenio je Stefanović.

U saopštenju za javnost, on je ukazao da "svi prištinski mediji već 24 sata vode kampanju protiv njihove delegacije koja je bila u Vašingtonu, što samo pokazuje koliko su Albanci zadovoljni onim što je potpisano".

"Danas imamo situaciju u kojoj je Srbija uspela da napravi značajan pomak, a predsednik Vučić zaštitio i naš suverenitet i naše nacionalne interese", rekao je Stefanović, koji je i ministar unutrašnjih poslova.

"To je malo kome pošlo za rukom. I ne čudi što se javljaju reakcije otpora i ne čudi što to mnogima smeta, ali jasno je da to ne smeta građanima Srbije i da je ono što je uradio predsednik Vučić u najboljem interesu i naše zemlje i našeg naroda“, zaključio je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.