Stefanović: Kolika hajka oko senior kartica

Izvor: B92, 03.Nov.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Kolika hajka oko "senior kartica"

Beograd -- Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da ne može da veruje kolika se "hajka" diže protiv "senior kartica" namenjenih penzionerima u Beogradu.

Stefanović je na konferenciji za novinare u sedištu SNS rekao da te kartice za popust pri plaćanju robe i usluga u pojedinim firmama i ustanovama smetaju "jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broju politčkih aktera" koji pokušavaju da "izmišljotinama i negativnom kampanjom" umanje ozbiljne rezultate vlasti.

"Senior kartice su dobra stvar, jer time pokazujemo koliko brinemo o svakom čoveku", rekao je Stefanović i dodao da smatra da te kartice treba da dobiju penzioneri u svim gradovima Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefanović: Ne mogu da verujem kolika hajka se diže zbog senior kartica

Izvor: Beta, 03.Nov.2017

Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da ne može da veruje kolika se "hajka" diže protiv "senior kartica" namenjenih penzionerima u Beogradu.Stefanović je na konferenciji za novinare u sedištu SNS rekao da te kartice za popust pri plaćanju robe...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.