Izvor: Blic, 16.Jan.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Jedina struja kojoj pripadam je ''struja Vučić''

Ministar unutrašnjih poslova i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je jedina politička struja kojoj pripada ''struja Aleksandar Vučić'' i dodao da bi ''u roku od tri sekunde'' podneo ostavku, ukoliko bi predsednik Srbije rekao da on više ne treba da bude na toj funkciji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Jedina struja kojoj pripadam je ''struja Vučić''

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2020

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije i član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da je jedina politička struja kojoj pripada ''struja Aleksandar Vučić'' i dodao da bi ''u roku od tri sekunde'' podnio ostavku, ukoliko bi predsjednik Srbije rekao da on više ne treba da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.