Stefanović: Hrabar potez Vučića

Izvor: B92, 01.Apr.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Hrabar potez Vučića

Beograd -- Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović podržao je učešće prvog potpredsednika Aleksandra Vučića u dijalogu u Briselu.

On je, kako kaže, uveren da će potpredsednik učiniti sve da zaštiti nacionalne interese zemlje i da će svaka odluka koju bude doneo biti u interesu građana Srbije.

"Potez Vučića da putuje u Brisel odlučan je i hrabar potez u ovom složenom trenutku u kome se Srbija nalazi i pokazuje njegovu odgovornost prema državi i građanima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali to je i dodatna garancija, jer je očigledna percepcija domaće i međunarodne javnosti da je njegovo učešće važno u dijalogu", rekao je Stefanović na vanrednoj konferenciji za novinare u sedištu SNS.

On je izrazio nadu i očekivanje da će sutra pred pregovaračkim timom Beograda biti bolja ponuda nego prošlog puta.

"Za to u ovom momentu nema nikakvog dokaza ili signala, ali Srbija ne može ići ispod minimuma", rekao je Stefanović.

Podsetimo, predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare, održanoj za vreme trajanja sastanka državnog vrha o 8. rundi dijaloga s Prištinom, koja počinje sutra u Briselu, da je odlučeno da u državnoj delegaciji bude i Vučić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Hrabar potez Vučića

Izvor: RTS, 01.Apr.2013

Odluka da Aleksandar Vučić učestvuje u dijalogu Briselu dodatna garancija da neće biti ugroženi nacionalni interesi Srbije, rekao potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović. Vučićev potez odlučan i hrabar, ocenjuje Stefanović...Učešće potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića u pregovorima...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.