Stefanović: DS neznanjem i lopovlukom ostavila građane u bedi

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2015, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: DS neznanjem i lopovlukom ostavila građane u bedi

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović danas je, reagujući na izjave sa mitinga Demokratske stranke (DS) u Nišu, rekao da politika kakvu, po njegovoj oceni, vode demokrate neće upravljati Srbijom.

"Ono čega demokrate moraju biti svesne je da poruke mržnje, pretnje, pozivi  na politička  hapšenja i obračune, još više govore o njima, njihovoj politici i nemoralu. Ono što je sigurno, takva politika neće upravljati Srbijom", >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << naveo je Stefanović u pisanoj izjavi koju je dostavila SNS.

Prema njegovoj oceni, demokrate su "neznanjem i lopovlukom" upropastile privredu zemlje i ostavile građane i radnike u bedi i siromaštvu.

"Ostavili su na stotine umirućih preduzeća, a građane i radnike u bedi i siromaštvu. Svojevrsni glumci i pozeri iz DS, Srbiju su svojim nečasnim vladanjem pretvorili u zemlju bez budućnosti i perspektive. Taj i takav rijaliti danas je prošlost, i građani to sigurno umeju da prepoznaju. U njihovo vreme, o izveštaju Verice Barać i pljačkaškim privatizacijama moglo je samo da se šapuće", naveo je Stefanović.

On je dodao da se za vreme vladavine DS, imovina Srbije rasprodavala u "bescenje Šarićevom narkoklanu, Ljubiši Buhi Čumetu, Dragoslavu Kosmajcu, Miletu Jerkoviću, Miroslavu Miškoviću i ostalima".

"Svaka izgovorena reč, onih koji su Srbiju čerupali, vređa građane Srbije. Linč na koji svakodnevno pozivaju, uvrede koje izgovaraju, pa i danas iz Niša, potvrđuju samo njihovu nemoć i strah od još većeg gubitka, deljenja, cepanja, ili potpunog nestanka iz političkog života Srbije", dodao je on.

Prema njegovoj oceni, Srbija je u ovom času poštovana i uvažena, zahvaljući  naporima Vlade i premijera Aleksandra Vučića i zemlja koja ide napred i kada je reč o ekonomskim reformama, o našem evropskom putu, ali i položaju i poštovanju Srbije u Evropi i svetu.

Lideri Demokratske stranke (DS), Nove stranke, stranke Zajedno za Srbiju i Udruženi sindikati Srbije "Sloga" pozvali su danas okupljene na mitingu DS u Nišu da na predstojećim izborima kažu "ne obmanama, korupciji i premijeru Aleksandru Vučiću".

Predsednik DS Bojan Pajtić je ocenio da Srbijom, nakon dolaska Srpske napredne stranke na vlast "vlada mrak", ali da građani koji budu izašli na izbore "svojom olovkom, kao bakljom, mogu osvetliti Srbiju".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Miting srpske napredne stranke

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.